اگر کمی به عقب برگردیم، اولین کاربرد فلزیاب را در معادن و برای پیدا کردن فلزات گرانبهایی مانند طلا خواهیم یافت. اما امروز کاربرد آن‌ها بیشتر شده است و در صنایع مختلفی از آن استفاده می‌کنیم. یکی از این کاربردها ساختمان‌سازی است. اگر قصد تخریب و یا حفاری در یک بخش را داشته باشیم، بهتر است راجع به محل قرارگیری لوله و سیم‌ها اطلاعات دقیقی داشته باشیم. در چنین مواقعی از فلزیاب استفاده می‌شود.

مورد بعدی که می‌توانیم به آن اشاره کنیم، گیت فرودگاه است. در این گیت‌ها از ردیاب فلزیاب استفاده می‌کنیم تا لوازم فلزی و البته مشکوک مسافرها مثل اسلحه و چاقو و ... را پیدا کنیم. باتوجه به زیاد بودن تعداد مسافرها و اهمیت سرعت عمل، استفاده از این اسکنرها خیلی کار را راحت کرده است. علاوه براین در زندان‌ها هم برای افزایش امنیت از این دستگاه استفاده می‌کنند. بااین کار دیگر هیچکس امکان وارد کردن لوازم غیرقانونی در زندان نخواهد داشت.

باکمی تامل در موارد بالا می‌توان گفت که ردیاب فلزیاب همان اسکنر فلزیاب است که در مکان‌های مختلفی مانند موزه‌ها، اداره‌ها و سازمان‌ها و اماکن عمومی و خصوصی استفاده می‌شود.

ردیاب فلزیاب چه کاربردی دارد و برای چه مواردی استفاده می‌شود؟

فلزها این قابلیت را دارند که هنگام قرار گرفتن در میدان مغناطیسی واکنش نشان بدهند. میزان و مقدار این واکنش نسبت به فلزهای مختلف، متفاوت است. در واقع به جنس فلز بستگی دارد و برای مثال واکنش طلا و نقره کاملا متفاوت خواهد بود. پایه و اساس ردیاب فلزیاب هم برمبنای موج مغناطیسی است. دستگاه از خودش موج مغناطیسی ساطع می‌کند و هر زمان که فلز در معرض این امواج قرار بگیرد، دستگاه تحت تاثیر قرار گرفته و شدت میدان مغناطیسی فرق می‌کند. در بیشتر مواقع با نزدیک شدن به فلز، دستگاه آلارمی به اپراتور می‌دهد تا متوجه کشف فلز شود. اگر ردیاب شما تصویری باشد، علاوه بر پیدا کردن فلز، محل دقیق آن از نظر عمق و اندازه را هم نشان می‌دهد. هر چه شدت میدان مغناطیسی که در دستگاه نمایش داده می‌شود بیشتر باشد، اپراتور به دستگاه نزدیک‌تر است. نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که دستگاه نسبت به فلز واکنش نشان می‌دهد اما اینکه جنس فلز را مشخص کند، تضمینی نیست. شاید شما شنیده باشید که شخص ادعای فروش ردیاب طلا را داشته باشد. ما این ادعا را نقض یا تایید نمی‌کنیم. برخی می‌گویند با تنظیم دستگاه خود روی فرکانس خاص طلا چنین قابلتی را فراهم می‌کنند. در مواجه با چنین افرادی قبل از هرچیزی حتما از یک فرد و یا شرکت خبره در این زمینه مشاوره بگیرید.

اصطلاح تفکیک در بحث کاوش و فلزیابی به چه معناست؟

امکان تشخیص جنس فلز به کمک ردیاب فلزیاب را باعنوان تفکیک می‌شناسیم. درواقع دستگاهی که قابلیت مذکور را داشته باشد این امکان را دارد که دو جنس مختلف را تشخیص بدهد. حال به این دو جنس مختلف فلزهای آهنی و غیرآهنی می‌گوئیم. فلزات آهنی را می‌شناسیم موارد مانند آهن، فولاد و چدن که خاصیت مغناطیس شونده دارند در این دسته قرار می‌گیرند. درمقابل فلزاتی مثل سرب، نقره، برنز، طلا و قلع که فاقد خاصیت مغناطیس شونده هستند در گروه فلزات غیرآهنی قرار می‌گیرند.

عمق کاوش به چه معناست؟

این مورد یکی از مهمترین موارد هنگام خرید یک دستگاه فلزیاب تصویری اورجینال است. عمق کاوش یا عمق نفوذ محدوده‌ای است که دستگاه ردیاب فلزیاب می‌تواند تشخیص بدهد. با یک مثال موضوع را کمی بهتر توضیح دهیم. فرض کنید یک فلز داخل زمین قرار دارد، دستگاه ما تا چه عمقی قابلیت تشخیص این فلز را دارد؟

ردیاب فلزیاب نام دیگر اسکنر فلزیاب یا همان فلزیاب است که برای موارد مختلفی از جمله کشف دفینه، حفاری، کشف قبر گبری و یا حتی در صنعت ساختمان سازی و برای پیدا کردن لوله‌های ساختمان استفاده می‌شود. هنگام خرید این دستگاه‌ها باید از صحت و سقم شرکت و یا شخص ارائه‌دهنده دستگاه اطمینان حاصل کنید تا خرید مطمئنی انجام دهید.

چهارشنبه 14 مهر 1400
بؤلوملر :